Herfst dekentje

13 musthaves voor tijdens de herfst!

De herfst, het seizoen van de oranje rode bladeren, de regen en donker wordende dagen. Wat zijn nou echte musthaves tijdens dit seizoen? Wij zetten er 13 voor je op een rijtje.

1. Het dekentje

De nummer één benodigdheid in de herfst is natuurlijk een warm dekentje. Of je lekker wil picknicken in het bos na een lange wandeling, of dat je lekker ‘s avonds voor de tv ligt. Het dekentje mag écht niet ontbreken.

2. De regenjas

De herfst staat er om bekend: regen, regen en nog eens regen. Een regenjas is dan een echte musthave! Je hebt ze in allerlei varianten, van heel basic tot heel sjiek.

3. De daglichtlamp

Daglicht is wat er ontbreekt nu de dagen steeds korter worden. Een daglichtlamp is dan natuurlijk i-de-aal.

4. Handenwarmertjes

Ken je ze? Die kleine klikbare handenwarmertjes? Ideaal wanneer je langere periode buiten bent en je koude handen krijgt.

5. Een grote theemok

Dit is natuurlijk vanzelfsprekend. Wanneer je lekker op de bank zit onder je dekentje, dan heb je een grote theemok nodig.

6. Netflix of Videoland account

Inmiddels zit je dus op de bank met je dekentje en je thee, wat is er dan fijner dan een leuke film of serie kijken op Netflix of Videoland?

7. Kaarsen

Kaarsen maken je huis lekker gezellig. Steek ze aan en kruip dan op de bank onder je dekentje met thee en Netflix!

8. Een paraplu

Brrr, soms moet je toch even naar buiten. En wat denk je? Regent het! Tijd dus om een paraplu aan te schaffen.

9. Een kilo verpakking chocola

Zit je daar lekker met je dekentje, kaarsjes en thee. Dan kan de chocolade natuurlijk niet ontbreken. En neem je pure chocolade, dan is het ook nog eens gezond!

10. Huispak

Als je lekker aan het chillen bent, dan kan een huispak natuurlijk niet ontbreken. Ze zitten zo lekker en zijn zo warm. Ideaal tijdens dit seizoen!

11. Een gietijzeren pan voor stoofgerechten

Na zo’n lange dag chillen heb je natuurlijk honger! Niks lekkerder dan een stoofgerecht. Ben je inspiratieloos? Check dan even deze 10 recepten.

12. Hark

In de herfst vallen de blaadjes van de bomen. Het zijn er zoveel dat je tuin of stoep eronder komt te zitten. Een hark is dus een absolute musthave in de herfst, zodat je tuin of stoep er weer netjes bij ligt.

13. Regenlaarzen

Jaja, regen, regen en nog eens regen! Verschrikkelijk die regen. We hebben al een regenjas en paraplu, maar regenlaarzen kunnen ook echt niet ontbreken in deze periode! En nee, ze zijn niet duf. Tegenwoordig heb je hele hippe regenlaarzen. Geen zin om zelf te zoeken? Bazaar heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Heb jij overigens last van een herfstdipje? Lees dan even ons blog met 7 tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *